zondag 15 januari 2012

ontbijt:
1 peer, 2 mandarijnen, grote hand gemengde ongebrande noten, plakje kaas

lunch:
kip-bahmi groenten van gisteren

tussendoor in de auto:
ongebrande noten-rozijnen mengsel

op visite:
koffie met melk en suiker, heleboel flinterdunne chocolaatjes met spikkels :-)

nieuwjaars-familiegourmet bij mijn neef:
1 bio biefstukje van 120 gram, salade van bio biet, bio appel, bio ui, olijfolie, azijn, peper en salade van gekookte sperziebonen, sugarsnaps, bio rode paprika, dressing van olijfolie, azijn, honing en mosterd
slagroomijs met warme geflambeerde kersen, 2 glazen witte wijn

Een kilo sperziebonen afhalen is goed voor je hartcoherentie, evenals het in reepjes en stukjes snijden van al deze kleurige groenten... :-)  
Deze combinatie is een absolute aanrader!

Op het zout in de mosterd, het ijs en de wijn na, voor mij een neo-paleo gourmet :-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik waardeer het als u een reactie achterlaat!
Alvast hartelijk dank!