2 mandarijnen, 1 bio banaan, grote hand zacht geroosterde bio zonnebloempitten, plakje kaas om het fruitzuur te neutraliseren
| ontbijt |
rozijnen/noten mengsel, blikje makreel duurzame vangst (Fishes, 120 gram)
lunch:
stuk spinazie-amandel taart, grote chocolade bol van Bakker De Groot
diner:
biefstuk 218 gram van extra gerijpt grasgevoed rundvlees (Jumbo), bio roomboter, 150 gram gestoofde witte kool, olijfolie, peper
| Ik heb de biefstukjes gehalveerd zodat ze eens zo dun werden. Mmmmm, een goddelijke maaltijd! |
kleine chocolade bol van Bakker De Groot (jaja, op vrijdag de dertiende is het goed chocolade bollen eten), glas chardonnay, paar stukjes bio geitenkaas en paar stukjes vijgenbrood met amandel
| Erg lekker en volledig neo-paleo! Wel een uitdaging om deze compacte 'koek' te snijden... |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Ik waardeer het als u een reactie achterlaat!
Alvast hartelijk dank!