vrijdag 13 januari 2012

ontbijt:
2 mandarijnen, 1 bio banaan, grote hand zacht geroosterde bio zonnebloempitten, plakje kaas om het fruitzuur te neutraliseren
ontbijt
tussendoor:
rozijnen/noten mengsel, blikje makreel duurzame vangst (Fishes, 120 gram)

lunch:
stuk spinazie-amandel taart, grote chocolade bol van Bakker De Groot

diner:
biefstuk 218 gram van extra gerijpt grasgevoed rundvlees (Jumbo), bio roomboter, 150 gram gestoofde witte kool, olijfolie, peper
Ik heb de biefstukjes gehalveerd zodat ze eens zo dun werden. Mmmmm,  een goddelijke maaltijd!

's avonds:
kleine chocolade bol van Bakker De Groot (jaja, op vrijdag de dertiende is het goed chocolade bollen eten), glas chardonnay, paar stukjes bio geitenkaas en paar stukjes vijgenbrood met amandel


Erg lekker en volledig neo-paleo! Wel een uitdaging om deze compacte  'koek' te snijden...






Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik waardeer het als u een reactie achterlaat!
Alvast hartelijk dank!