zaterdag 31 december 2011

ontbijt:
1 bio banaan, 2 mandarijnen, grote hand gemengde ongebrande noten, plakje kaas

tussendoor:
1 chocolade bol van Bakker De Groot :-)

lunch:
zelfgemaakte bouillon (van gister van het stoofvlees) met 100 gram bio kastanje champignons, 1 teen bio knoflook en restant van rode kool-appel-amandel stamppot van gister

lunch


diner voor 3 personen:
hartige taart van 450 gram spinazie à la crème, 100 gram oude geraspte kaas, half potje amandelschaafsel, 6 bio eieren, 6 plakken bladerdeeg

diner


's avonds:
zelfgemaakte appelflapjes van overgebleven bladerdeeg, partjes bio appel, rozijnen, kaneel en amandelschaafsel, koffie met suiker en opgeklopte melk met kaneel

nagerechtje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik waardeer het als u een reactie achterlaat!
Alvast hartelijk dank!