zondag 1 april 2012

Vandaag voor het eerst een venkelknol gemaakt. 
Hoe je het klaarmaakt heb ik opgezocht op http://www.venkel.nl .
Daar stonden goede tips over bereidingswijze en mogelijkheden.
Ik heb gekozen voor gekookt. Simpel.
Eet gemakkelijk en voelt prettig in je maag, smaakt licht naar anijs? Lekker!


ontbijt:
frambozen (diepvries), 1 bio banaan, grote hand gemengde ongebrande noten

lunch:
de helft van 300 gram runder stooflappen (grasgevoed rundvlees), bio roomboter, 1 hele bio ui, 2 hele tenen bio knoflook, 2 blaadjes laurier, scheut azijn, hele venkel knol, scheut limoensap (bij het water waar je de venkel in kookt), 1 grote zoete aardappel (bataat)

Spannend, daar ligtiedan...
Met deze jongens erbij smaakt het al snel goed!


tussendoor: 1 koffie met suiker en melk

diner:
de andere helft

bij het tangodansen: 2 icetea en na afloop 1 bounty

1 opmerking:

Ik waardeer het als u een reactie achterlaat!
Alvast hartelijk dank!