zaterdag 28 april 2012

Sauzen zul je (bijna?) niet aantreffen hier. Saus is altijd gebonden en binden doe je met meel.
De smaak en smeuïgheid komen van de voedingsmiddelen zelf.




ontbijt:
1 bio banaan, 2 grote mandarijnen, kaneel

lunch:
restje soep van gister, halve bio komkommer, schuimomelet van 3 grote bio eieren, losgeklopt met water, beetje peper, bio roomboter

tussendoor: 1 dropje

diner:
250 gram bio gemengd gehakt, 350 gram spitskool, kerrie, klein beetje curry, knoflookpoeder
(niet alles opgegeten, nog een klein beetje over)

helpen verhuizen: grote hand cashews, 2 x koffie latte macchiato (instant), stuk boterkoek

's avonds laat: het restje wat overgebleven was van de spitskool-kerrie-gehakt

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik waardeer het als u een reactie achterlaat!
Alvast hartelijk dank!