Deze mandarijnen zijn zo sappig, het lijken wel perssinaasappels!
Het zuur bijt gewoon in mijn vingers tijdens het pellen en ontpitten.
Toch maar weer een plakje kaas genomen om het fruitzuur te neutraliseren.
Hieronder nog een link naar een leuk artikel.
http://www.umcg.nl/NL/UMCG/Nieuws/Persberichten/Pages/Oervoedinglevertbijdrageaangezondouderworden.aspx
ontbijt:
1 bio banaan, 2 grote mandarijnen, 6 zelfgepelde walnoten, handje cashews, plakje kaas
tussendoor: 1 thee met honing, stukje boterkoek
lunch:
70 gram Port Salud, halve bio komkommer, kwart broccoli
na het sporten: 1 dropje
diner:
219 gram bio kipfilet, 200 gram Chinese roerbak groenten (taugé, witte kool, prei, wortel, rode ui), kokosolie
's avonds: 1 martini, 5 lange vingers
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Ik waardeer het als u een reactie achterlaat!
Alvast hartelijk dank!