dinsdag 24 april 2012

Deze mandarijnen zijn zo sappig, het lijken wel perssinaasappels!
Het zuur bijt gewoon in mijn vingers tijdens het pellen en ontpitten.
Toch maar weer een plakje kaas genomen om het fruitzuur te neutraliseren.
Hieronder nog een link naar een leuk artikel.


http://www.umcg.nl/NL/UMCG/Nieuws/Persberichten/Pages/Oervoedinglevertbijdrageaangezondouderworden.aspx


ontbijt:
1 bio banaan, 2 grote mandarijnen, 6 zelfgepelde walnoten, handje cashews, plakje kaas

tussendoor: 1 thee met honing, stukje boterkoek

lunch:
70 gram Port Salud, halve bio komkommer, kwart broccoli

na het sporten: 1 dropje

diner:
219 gram bio kipfilet, 200 gram Chinese roerbak groenten (taugé, witte kool, prei, wortel, rode ui), kokosolie

's avonds: 1 martini, 5 lange vingers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik waardeer het als u een reactie achterlaat!
Alvast hartelijk dank!