Ook heel goed te maken, terwijl je aan het ontbijten bent!
En zo smaakvol dat je geen zout mist!
Komtie:
"Kies bakvet dat je lekker vindt. Roerbak daarin 200 gram groenten 3 minuten op hoog vuur.
Zet je vuur helemaal laag en schuif je groenten aan de kant zodat in het midden de bodem van je pan zichtbaar wordt.
Breek 3 eieren in dat midden, deksel op de pan, kookwekker op 6 à 7 minuten.
Klaar!"
ontbijt:
1 bio banaan, 1 grote mandarijn, 2 handen (zacht verwarmde) zonnebloempitjes
tussendoor: 1 blikje cola
lunch:
3 bio eieren, 200 gram bami groenten (taugé, witte kool, prei, rode ui) olijfolie
Erg lekker deze lunch en nog mooi ook! |
tussendoor: 1 bounty puur
diner voor twee keer, andere helft in de koelkast:
329 gram bio rundergehakt, 400 gram kastanje champignons-rode ui-prei, 100 gram bio spekjes
Dit is een stevige maaltijd, één van mijn favorieten, geschikt voor als je er nog een paar uur tegenaan moet. |
's avonds: 2 paaseitjes, 1 koffie met klein beetje suiker en koffiemelk
's avonds laat: 3 plakjes gebraden fricandeau
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Ik waardeer het als u een reactie achterlaat!
Alvast hartelijk dank!