vrijdag 27 april 2012

Een traditioneel ontbijt: vers gebakken brood met kaas en zo! ;-)
De smaak is goddelijk en de geur van verse broodjes onovertroffen!
Toch mis ik brood niet, hoewel ik genoten heb van dit feestelijke ontbijt.
Oeps....wel veel oranje vandaag.


ontbijt:
bruin stokbroodje, kaas, bio tomaat, bio komkommer, bio roomboter, thee met suiker

tussendoor: blikje coca cola, stuk boterkoek

lunch:
4 bio tomaten, 2 bio uien, veel verse bio basilicum en veel verse bio bieslook, olijfolie, blikje wilde zalm (Fishes, duurzame vangst)


De uien fruiten, vuur laag en dan pas de tomaat, verse basilicum en verse bieslook er bij. Zachtjes laten pruttelen. De vrijgekomen lycopeen wordt extra goed opgenomen door de combinatie met olijfolie. En de voedingsstoffen uit de verse kruiden blijven op laag vuur zo veel mogelijk gespaard.
tussendoor: thee met honing

diner:
100 gram gebraden rosbief (grasgevoed rundvlees), 250 gram soepgroenten, zak kant-en klare bio pompoensoep (570 ml)

bij de tango: 1 ice tea, 1 rosé biertje, 3 grote handen ongezouten pinda's
's avond laat: stukje boterkoek 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik waardeer het als u een reactie achterlaat!
Alvast hartelijk dank!