Dat dit geen recepten blog is, waar je een mooi of spannend recept kunt vinden, heeft een reden:
ik ben geen keukenprinses.
Koken is voor mij een functionele bezigheid. De voldoening ontstaat als ik het gevoel heb volwaardige gezonde gevarieerde voeding binnen te krijgen, die goed smaakt, maar zeker ook makkelijk en snel te bereiden is. :-)
ontbijt:
een hele mango, schaaltje gemengde ongebrande noten naast de computer
vroege lunch:
216 gram bio tartaar, 100 gram bio spekjes, 300 gram andijvie, 1 zoete aardappel
250 gram macaroni groenten (prei, spitskool, witte kool, rode ui, wortel, paprika), 160 gram wilde zalm (Fishes, duurzame vangst), olijfolie
tussendoor: 1 koffie met suiker en melk, 3 koekjes
's avonds na het werk: tros witte druiven
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Ik waardeer het als u een reactie achterlaat!
Alvast hartelijk dank!