dinsdag 3 april 2012

Dat dit geen recepten blog is, waar je een mooi of spannend recept kunt vinden, heeft een reden: 
ik ben geen keukenprinses.
Koken is voor mij een functionele bezigheid. De voldoening ontstaat als ik het gevoel heb volwaardige gezonde gevarieerde voeding binnen te krijgen, die goed smaakt, maar zeker ook makkelijk en snel te bereiden is. :-)


ontbijt:
een hele mango, schaaltje gemengde ongebrande noten naast de computer

vroege lunch:
216 gram bio tartaar, 100 gram bio spekjes, 300 gram andijvie, 1 zoete aardappel


Absoluut een aanrader, deze combinatie!
De zoete aardappel  is geen nachtschade en daarmee een  uitstekende keuze. De spekjes (en de koekjes, later op deze dag!) zijn natuurlijk wel gezouten, maar af en toe zout kan.
diner:
250 gram macaroni groenten (prei, spitskool, witte kool, rode ui, wortel, paprika), 160 gram wilde zalm (Fishes, duurzame vangst), olijfolie

tussendoor: 1 koffie met suiker en melk, 3 koekjes

's avonds na het werk: tros witte druiven

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik waardeer het als u een reactie achterlaat!
Alvast hartelijk dank!