zondag 27 mei 2012 1ste Pinksterdag

Van alles wat ik sinds januari 2010 aan neo paleo gegeten heb, is dít toch wel het allerlekkerst: biologische kipfilet met taugé, witte kool, wortel en prei, bereid met kokosolie, verse biologische knoflook en kurkuma.
Hier mijn recept:
Smelt de kokosolie in de wokpan, roerbak de witte kool, wortel en prei 2 minuten op hoog vuur.
Voeg de in blokjes gesneden kipfilet toe en roerbak nog 2 minuten goed door.
Vuur laag zetten en nu pas de uitgeperste knoflook, de kurkuma en de taugé er bij doen en eventjes door roeren om alles goed te mengen.
Deksel op de pan, keukenwekker op minimaal 10 minuten en laten smoren. Godenspijs! :-)


ontbijt:
250 gram aarbeien, 1 handsinaasappel

lunch:
241 gram bio kipfilet, 300 gram wokgroenten (taugé, witte kool, prei, wortel) 2 tenen bio knoflook, kurkuma, kokosolie
Ik heb intussen ook 650 gram sperziebonen gekookt, de helft voor de salade van morgen, ander helft voor in de vriezer.

tussendoor: 5 ongezwavelde gedroogde abrikozen, 2 zelfgemaakte ijskoffie

diner:
koude gehaktballetjes van gister met de overgebleven rode kool van gister, tot salade gemaakt met wat azijn.

Jazz in Duketown:
3 martini, 2 ice tea, 3 stukjes kaas

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik waardeer het als u een reactie achterlaat!
Alvast hartelijk dank!