Behalve de mayonaise is deze lunch helemaal neo paleo! :-)
Benodigdheden:
200 gram bio witlof, 1 rijpe avocado, 1 ei, eetlepel mayonaise, 1 hele limoen, grote hand blauwe ongezwavelde rozijnen.
Snijd de witlof in uiterst dunne fliebertjes en spoel even af in vergiet onder de kraan. Goed uit laten lekken of even uitslingeren.
Haal al het vruchtvlees uit de avocado en roer het tot puree samen met de mayonaise. Pers de limoen uit boven deze puree om je dressing compleet te maken.
Lof en rozijnen er bij en klaar is je salade!
Het hardgekookte ei heb ik er los bij gegeten voor wat extra eiwit en voor de verzadiging.
Tip: met walnoten en/of appel er bij zal deze salade ook heerlijk smaken!
ontbijt:
1 appel, 1 bio banaan, kaneel, 1 hardgekookt bio ei
tussendoor: grote hand ongebrande noten, grote hand rozijnen
lunch:
zelfgemaakte salade van lof, avocado, limoen en rozijnen
Smullen van deze lunch met geurige limoen |
tussendoor: 2 thee met klein beetje suiker, 2 biscuitjes
diner buiten de deur op feest:
vegetarisch buffet met wortelsoep, Turks brood, Franse kaas, couscous salade, pasta salade, aardappelgratin, falafel, 1 glas witte wijn
' s avonds laat: 1 thee met suiker
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Ik waardeer het als u een reactie achterlaat!
Alvast hartelijk dank!