zaterdag 19 mei 2012

Erg lekker recept voor een verrassende en zeer smakelijke lunch. Foto :-)
Behalve de mayonaise is deze lunch helemaal neo paleo! :-)
Benodigdheden:
200 gram bio witlof, 1 rijpe avocado, 1 ei, eetlepel mayonaise, 1 hele limoen, grote hand blauwe ongezwavelde rozijnen.
Snijd de witlof in uiterst dunne fliebertjes en spoel even af in vergiet onder de kraan. Goed uit laten lekken of even uitslingeren.
Haal al het vruchtvlees uit de avocado en roer het tot puree samen met de mayonaise. Pers de limoen uit boven deze puree om je dressing compleet te maken.
Lof en rozijnen er bij en klaar is je salade!
Het hardgekookte ei heb ik er los bij gegeten voor wat extra eiwit en voor de verzadiging.
Tip: met walnoten en/of appel er bij zal deze salade ook heerlijk smaken!

ontbijt:
1 appel, 1 bio banaan, kaneel, 1 hardgekookt bio ei

tussendoor: grote hand ongebrande noten, grote hand rozijnen

lunch:
zelfgemaakte salade van lof, avocado, limoen en rozijnen


Smullen van deze lunch met geurige limoen


tussendoor: 2 thee met klein beetje suiker, 2 biscuitjes

diner buiten de deur op feest:
vegetarisch buffet met wortelsoep, Turks brood, Franse kaas, couscous salade, pasta salade, aardappelgratin, falafel, 1 glas witte wijn

' s avonds laat: 1 thee met suiker


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik waardeer het als u een reactie achterlaat!
Alvast hartelijk dank!