woensdag 6 juni 2012

Wat een joekels van kipdrumsticks zijn dat, die biologische!
En wat is dat vlees stevig en donker en sterk van smaak!
Heb ze 45 minuten laten stoven... mmmm, goddelijk!  :-)

ontbijt:
150 gram bosbessen (blauwe bessen), 1 biologische banaan, biologische kaneel

lunch:
gehakt-spitskool-kerrie van gisteren

tussendoor: 1 thee met klein beetje honing, handje rozijnen, stukje chocola 48% met hazelnoten, 4 gedroogde ongezwavelde abrikozen, 1 klein zakje (45 gram) naturel chips

diner:
444 gram biologische kipdrumsticks, gestoofd in witte wijn, olijfolie en 3 tenen biologische knoflook, een derde biologische bloemkool (van gister), een halve biologische komkommer met eetlepel mayonaise en zakje kruidenmix en handje gedroogde bieslook

's avonds: 1 glas droge witte wijn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik waardeer het als u een reactie achterlaat!
Alvast hartelijk dank!