donderdag 7 juni 2012

Opeens vreselijke zin in Chili con Carne, met knapperige mais!
Geen neo paleo dus vandaag, maar een zoet-pittige warme makkelijke hap.
Een grote hoeveelheid gemaakt zodat ik maar éénmaal hoefde te koken op deze drukke dag en voor morgen ook nog een maaltijd heb.
Drie maal een potje open gedraaid, allemaal biologisch.
Zal even voor jullie opsommen wat er precies in zit om het houdbaar te maken.
* biologische bruine bonen: biologische rietsuiker, zeezout, ascorbinezuur
* biologische mais: biologische citroensap, zeezout
* sugo basilico: biologische tomaten, biologische tomatenpuree, extra vierge biologische olijfolie,         biologische basilicum, zout, biologische suiker, biologische ui.
Nou? Valt mee hè? Voor af en toe geen enkel probleem!
Deze Chili smaakt koud (kamertemperatuur) ook erg lekker. :-)


ontbijt: 1 biologisch banaan, 1 handsinaasappel

lunch, hoeveelheden voor 3 x:
400 gram gemengd biologisch gehakt, 230 gram biologische mais (pot), 215 gram biologische bruine bonen (pot), 1 grote biologische ui, cayenne peper, 350 gram biologische sugo saus (pot) (tomaat, basilicum)

tussendoor: klein handje rozijnen met wat ongebrande gemengde noten, 250 gram aardbeien (van de boer)

diner: het zelfde als de lunch

's avonds: stukje chocola 48% met hazelnoot, hand cashewnoten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik waardeer het als u een reactie achterlaat!
Alvast hartelijk dank!