vrijdag 22 juni 2012

Oeps... door allerlei omstandigheden al 4 dagen niet geblogd.
Wel gelukkig op een kladblokje zo goed mogelijk bijgehouden wat ik gegeten en gedronken heb.
Ik zie wel duidelijk, als ik het druk heb, of veel buiten de deur ben, dat dan de hoeveelheid non paleo omhoog gaat!
Tip: fruit de ui in de olijfolie, daarna het vuur laag en dan pas de in stukjes gesneden tomaat er bij.
Goed gaar laten sudderen. Zo kan de lycopeen uit de tomaten extra goed worden opgenomen! 


ontbijt:
1 biologische banaan, 3 wilde perziken

lunch:
204 gram biologische varkens filetlapjes à la minute, 2 grote biologische tomaten, 1 grote biologische ui, olijfolie, restje (150 gram?) spitskool-kerrie van gister

lunch

tussendoor: handje gemengde ongebrande noten met rozijnen

diner:
Franse kaas, 5 kleine toostjes, halve avocado, grote hand ongebrande gemengde noten, 250 gram aardbeien, 1 glas rode wijn, 3 plakjes gebraden rosbief (grasgevoed)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik waardeer het als u een reactie achterlaat!
Alvast hartelijk dank!