zondag 29 juli 2012

Lief zijn voor jezelf, eten wat je het allerlekkerst vindt, genieten:
dit draagt direct bij tot gezondheid en geluk, weten we inmiddels.
Zondagochtend, heerlijk veel tijd om te smikkelen van bosbessen, banaan en kaneel. 
En op mijn gemakje een cappuccino te drinken na het sporten.


ontbijt:
75 gram bosbessen (blauwe bessen), 1 biologische banaan, kaneel

tussendoor: grote hand gemengde ongebrande (rauwe) noten, 1 cappuccino, 1 pepermuntje

lunch:
3 biologische eieren, biologische roomboter, 200 gram fijne soepgroenten, zwarte peper

tussendoor: 1 glas granaatappelsap

diner voor 2 personen:
170 gram biologische kipfilet, 400 gram bami groenten met taugé, 2 grote tenen biologische knoflook, kurkuma, zwarte peper, klein beetje cayennepeper, arachideolie, 3 handen cashewnoten

tussendoor: 1 glas droge martini met limoensap en ijs, 1 glas biologische rode wijn



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik waardeer het als u een reactie achterlaat!
Alvast hartelijk dank!