maandag 26 december 2011 Tweede Kerstdag

ontbijt:
1 plak kerstbrood met spijs en roomboter

kerstbrunch voor 5 personen:
zelfgemaakte paddenstoelen soep van heldere runderbouillon met trappist, knoflook, ui,  peper, verse selderij op het laatst er op gestrooid
(Voor de gasten een ster gesneden uit witbrood met oude kaas onder de grill er bij. Ook de zout molen op tafel gezet.)
salade van sugar snaps, snijbonen, kort gebakken serranoham, olijfolie, citroensap, geschaafde amandelen
salade van peultjes met kant-en-klare mini bolletjes boursin
salade van grote dikke plakken zoete aardappel met crème fraiche met bieslook
champagne, kerst chocolaatjes, kerst koekjes, kerst snoepjes

Zoete aardappelen zijn geen aardappelen maar een groente. Spannend wat de gasten er van zullen vinden...

Alleen de ham even kort uitbakken en de dressing maken en de amandelen er over strooien:  klaar! :-)

De dag van te voren al bereid. Deze soep is een  mega-aanrader!
De neo-paleo gedachte komt tot uiting door het ontbreken van granen. Om een feestelijke brunch te maken heb ik verse zachte kazen gebruikt. En champagne er bij geserveerd. :-)

diner:
150 gram rauwkost naturel, 1 eetlepel bio mayonaise met half zakje kruiden mix, 240 gram bio kogelbiefstuk, roomboter

's avonds bij de salsa:
mini zakje chips, 1 cola, 1 appelsap, 1 martini, 3 ijsthee, mini zakje buggels

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik waardeer het als u een reactie achterlaat!
Alvast hartelijk dank!