maandag 3 oktober 2011

ontbijt:
1 gestoofde bio appel, 1 bio banaan, grote hand cashews, kaneel, reepje kaas
appel stoven in koekepannetje
lunch:
3/4 van 400 gram grofgesneden wokgroenten in olijfolie, peper, 3 spiegeleieren in olijfolie, peper
grofgesneden wokgroenten

lunch
tussendoor, na het sporten:
het laatste kwart van de lunch en twee handen cashews
diner:
zelf soep gemaakt van 1 bio pompoen, 3 bio tomaten, 2 bio uien, 5 tenen bio knoflook, aangefruit in olijfolie, water, klont bio roomboter om de smaak te versterken, 1 blikje duurzame tonijn 100 gram (Fishes)
De helft van de soep in de koelkast gezet voor morgen.
Verser kan niet :-)

De foto is niet zo heel mooi geworden, maar de smaak...? Echt overheerlijk, deze combinatie! Wel de knoflook pas toevoegen tijdens het stoven ;-) De tomaten stukjes heb ik pas de laatste 3 minuten toegevoegd.
's avonds:
thee met honing


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik waardeer het als u een reactie achterlaat!
Alvast hartelijk dank!