donderdag 20 oktober 2011

ontbijt:
1 peer, laagje bio frambozen (uit de diepvries, de avond van te voren al in de koelkast gedaan om langzaam te ontdooien), grote hand ongebrande gemengde noten, reepje kaas
Tikje zuur, de frambozen...had ik niet verwacht. Maar toch lekker :-)
lunch:
2 kabeljauwsteaks (diepvries) gebakken in kokosolie, 200 gram bio bloemkool- en broccoli roosjes gemengd met bio winterpeenschijfjes
De damp komt er nog vanaf...!

tussendoor, in de auto:
bakje (250 gram) bio trostomaatjes
tussendoor:
reepje kaas
diner:
chili con carne van 320 gram bio gehakt h/o/h, 214 gram (pot) bio bruine bonen, goed afgespoeld onder de warme kraan, 350 gram (pot) bio tomatensaus (sugo), 1 hele bio rode paprika, 2 bio uien, 2 tenen bio knoflook, de rest van de bio tomaatjes van vanmiddag, klein scheutje olijfolie, cayennepeper, 1 glas rode wijn 
De helft van de chili con carne in de koelkast gedaan voor morgen.
's avonds:
stuk chocola 78% met stukjes amandel erin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik waardeer het als u een reactie achterlaat!
Alvast hartelijk dank!