maandag 13 augustus 2012

Kun je verliefd zijn op eten?
Ja, ik bén het! Op mijn eigen dressing.
Hier het recept:
1 eetlepel walnoot olie
1 eetlepel limoensap
1 eetlepel mayonaise
1 theelepel mosterd
1 theelepel honing

ontbijt:
halve meloen, reepje Beemster kaas

tussendoor: stukje boterkoek, 1 chocolaatje

lunch:
160 gram wilde zalmfilet uit blik (Fishes, duurzame vangst), 150 gram andijvie rauwkost, zelfgemaakte dressing van walnoot olie, mayonaise, limoensap, mosterd en honing

tussendoor: 4 dropjes

diner:
halve biologische courgette, hele biologische ui, biologische roomboter, 246 gram verse kabeljauw (duurzame vangst MSC)

tussendoor: 1 koffie verkeerd, champagne

's avonds: 1 glas granaatappelsap




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik waardeer het als u een reactie achterlaat!
Alvast hartelijk dank!