zaterdag 3 september 2011

ontbijt:
1 grote banaan, 3 scheppen diepvries blauwe bessen, 2 handjes gemengde ongezouten noten, 3 scheppen biogarde, kaneel.
tussendoor:
koffie met opgeschuimde halfvolle houdbare melk (100 ml) en 2 stukken pure (70%) chocola
lunch:
half pond biologisch gehakt half om half, 4 ons bahmi-groenten, kurkuma, 2 tenen verse knoflook, peper.
De helft opgegeten, de andere helft in tupperware in de koelkast.
tussendoor:
een peer en een bakje frambozen
diner:
blikje (160 gram netto) wilde zalm (merk Fishes, duurzame vangst) met 150 gram gemengde sla met rucola en zelfgemaakte dressing van sesamolie, wijnazijn, honing, peper en olijfolie. Handje walnoten erdoor en stukjes peer.
's nachts, na het uitgaan:
zakje (45 gram) naturel chips en een halve meloen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik waardeer het als u een reactie achterlaat!
Alvast hartelijk dank!