woensdag 23 november 2011

ontbijt:
rode druiven, 1 bio banaan, 2 bio paranoten, handje gebrande cashews, reepje kaas

lunch:
250 gram vers gebakken kibbeling van de visboer, 150 gram rauwkostmix, dressing van eetlepel bio mayonaise en half zakje kruidenmix
Had zo'n trek dat ik al begonnen was!
tussendoor:
handje cashews, 3 dropjes

diner, voor 2 personen:
500 gram bio zuurkool, uitgelekt, 243 gram bio shoarmavlees, kokosolie, gemalen komijnzaad, cayennepeper, 240 gram uitgelekte abrikozen uit blik (lichte siroop)
bijgerecht: verse Duitse salade: halve bio rode kool in flinterdunne reepjes gesneden, dressing van olijfolie, appelazijn, peper, beetje zout voor deze ene keer, 2 schepjes suiker, kaneel

pittig-zuur-zoet diner

Snijd de rode kool in zo dun mogelijke flinters, roer alle ingrediënten goed door elkaar en dan 10 minuten stampen! Hoe langer je stampt hoe zachter de kool wordt. Origineel hoor je de kool te kneden, met je handen dus :-)
Een aanrader, deze salade. Handig als je een grote hoeveelheid in één keer maakt; de tweede dag issie nog lekkerder!

's avonds:
stukje échte gevulde speculaas van 100% roomboter en 100% amandelspijs :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik waardeer het als u een reactie achterlaat!
Alvast hartelijk dank!