dinsdag 8 november 2011

ontbijt:
1 bio appel, 1 bio banaan, 1 mandarijn, grote hand gebrande cashews, kaneel, reepje kaas om het fruitzuur te neutraliseren
ontbijt
lunch:
90 gram tonijn uit blik (duurzame vangst Fontaine), dressing van 1 eetlepel bio mayonaise plus half zakje kruidenmix, 75 gram ijsbergsla, 75 gram rauwkostmix naturel, grote hand rozijnen

tussendoor:
handje pepernoten, handje cashews, reepje kaas

diner:
 2/3 van 300 gram bio witte kool, 75 gram (restje) rauwkost, kokosolie, 1 grote teen bio knoflook, kurkuma,
300 gram bio kipstukken met piripiri uit de oven
De kip was een beetje te veel... lekker voor morgen nog een kluifje :-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik waardeer het als u een reactie achterlaat!
Alvast hartelijk dank!